bemutatkozas-1Feleségem 20 éve dolgozik a szakmában és jelenleg ötvösmester valamint én  kereskedő és ékszerbecsüs, 2006-ban kezdtük el közös vállalkozásunkat. Először nagyon kicsiben kezdtük,  majd folyamatosan fejlődve, jelenleg két üzletünk van a városban. Egyikben zálogház is üzemel ,ötvösműhely mindkét helyen működik . Árukészletünket folyamatosan bővítettük, időről-időre újabb termékcsoporttal is, az arany , ezüst ékszereken kívül acél ékszereket, bizsut, piercingeket, órákat, óraszíjakat is tartunk A zálogházunkban használt arany, ezüst ékszereket is árulunk. Saját erőből jutottunk el idáig, mindketten napi szinten bent dolgozunk az üzletekben, ezért üzletpolitikánk, a vevőkhöz való hozzáállásunk, árképzésünk  is más mint egy átlagos üzleté. Tősgyökeres nagykanizsaiak vagyunk, itt akarjuk leélni az életünket és felnevelni gyermekeinket. Komolyan hiszünk abban, hogy a családi vállalkozásoknak -főleg egy kisvárosban – van hitelük és jövőjük hosszútávon is. Hisszük azt, hogy ha egy vevő többszörösen elégedetten távozik egyik üzletünkből, esetleges problémáját a nálunk vásárolt, készített áruval kapcsolatban a sajátunkként kezeljük, az Ő gyermekei a mi gyermekeinkhez fognak bejönni 20 év múlva ékszert- remélhetőleg karikagyűrűt- választani.

bemutatkozas-2Hiszen talán a szakma legszebb része az elkészült karikagyűrűpár átadása a jövendőbeli házaspárnak , kiken látszik az a boldogság és ragyogás, amit az általunk készített ékszer viselése jelképez.

 • Ötvösök
  Műhelyünkben két ötvös dolgozik, egyikük ötvösmester, mindketten 20-20 év gyakorlattal.
 • Egyedül Nagykanizsán
  A város egyetlen ötvösműhelye. Több nagykanizsai üzletnek is bedolgozunk.
 • Cserelehetőség
  Inkább meglepetés legyen az ajándékozás, ne meglepődés! Nálunk vásárolt arany, ezüst, acél ékszerét – amennyiben viselve nem volt – 2 héten belül hasonló értékben kicseréljük.
 • Garancia
  Nemcsak új, de használt ékszereinkre is adunk garanciát.
 • Szakértelem
  Az ötvösökön kívül, 4 ékszerbecsüs is dolgozik üzleteinkben. A rendőrségnek is rendszeresen adunk szakértői véleményt. Reális keretek között üzleteinkben alkura is van lehetőség.
 • Aranybeszámítás
  Amennyiben új arany ékszert készíttet, a hozott aranyat nem törtarany áron számítjuk be, hanem a duplájáért, így csak az új ékszer előállítási költségét (bérmunkadíját), ami kb. 3-4000.- Ft kell kifizetni.